Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Σπιτικό μπέργκερ

Σπιτικό μπέργκερ



Υλικά

Για 4-6 άτομα

4 ψωμάκια κυκλικά για μπέργκερ
200 γραμμάρια ανθότυρο
2 αγγουράκια πίκλες κομμένα σε λεπτές φέτες
4 μπιφτέκια120 γραμμαρίων ψημένα έτοιμα για μπέργκερ
1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
4 φύλλα μαρουλιού κομμένα στα 2
4 μικρές κουταλιές της σούπας μουστάρδα
4 κουταλιές της σούπας κέτσαπ
4 φύλλα μαρούλι

 


 

Εκτέλεση

Κόβετε το ψωμάκι του μπέργκερ στα δύο.

Στο κάτω μέρος αλείφετε το ανθότυρο και από πάνω προσθέτετε λεπτές φέτες αγγουράκι πίκλα και το μπιφτέκι το οποίο έχετε ζεστάνετε στη τοστιέρα για περίπου 5 λεπτά και από τις δυο μεριές μέχρι να μαλακώσει. 

Προσθέτετε από πάνω και το κρεμμύδι και τη κέτσαπ και ένα φύλλο μαρούλι.

Στο πάνω ψωμάκι του μπέργκερ αλείφετε τη μουστάρδα, κλείνετε το μπέργκερ και το ζεσταίνετε για 2-3 λεπτά στο γκριλ.

Σερβίρετε σε πιάτο και προσθέτετε πάνω στο ψωμάκι με την μουστάρδα τα φύλλα μαρουλιού.

 

Η συνταγή αναφέρεται για έτοιμα μπιφτέκια μπέργκερ, αν θέλετε την τροποποιείτε και βάζετε σπιτικά μπιφτέκια με καρότο και πατάτα!! Ταιριάζει τρομερά!!


 


Απαιτούμενος χρόνος: 10 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 2.7
(3 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά