Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Σπαράγγια ογκρατέν

Σπαράγγια ογκρατέν



Υλικά

Για 2-4 άτομα

200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 15 % λιπαρά
1 αυγό
κασέρι ή γκούντα τριμμένο ή σε φέτες
μπέικον σε κομματάκια
αλάτι-πιπέρι
1 ½ κιλό σπαράγγια πλυμένα και κομμένα στις άκρες τους
1 φλιτζάνι γάλα φρέσκο


 

Εκτέλεση

Αλατοπιπερώνουμε τα σπαράγγια και το στρώνουμε  σε ταψάκι νούμερο 27 εκ. Ανάμεσα στα σπαράγγια ρίχνουμε το κασέρι ή το γκούντα και το μπέικον.

Ανακατεύουμε το γάλα με την κρέμα και το αυγό και περιχύνουμε πάνω από τα σπαράγγια. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στο πρόγραμμα με αντιστάσεις πάνω και κάτω, σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο για 30 λεπτά και ξεσκέπαστο για άλλα 30 λεπτά.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Δεν υπάρχουν ψήφοι ακόμα
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά