Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Σουβλάκια με καρπούζι, φέτα και ελιές

Σουβλάκια με καρπούζι, φέτα και ελιές



Υλικά

Για 4-6 άτομα

2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο βασιλικό ή δυόσμο
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
16 ξύλινα καλαμάκια
16 κύβους καρπούζι χωρίς κουκούτσια
16 κομμάτια τυρί φέτα
16 ελιές χωρίς κουκούτσι μαύρες προαιρετικά


 

Εκτέλεση

Δροσερό και εύκολο ορεκιτκό με απλά υλικά για όλη την οικογένειαΣε ένα μικρό μπολ, χτυπήστε ελαφρά μαζί τα βότανα και το ελαιόλαδο. Πασπαλίστε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.

Κρατήστε ένα ένα τα ξύλινα σουβλάκια και περνάτε ένα – ένα από ένα κύβο καρπούζι, φέτα, ελιά. Επαναλάβετε με τα υπόλοιπα σουβλάκια, καρπούζι, φέτα και ελιές.
Τοποθετείτε σε μια πιατέλα και ραντίζετε με το μείγμα βασιλικού.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

:

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Δεν υπάρχουν ψήφοι ακόμα
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά