Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Σοκολατένια ποπ κορν

Σοκολατένια ποπ κορν



Υλικά

Για 4-6 άτομα

Τρεις κουταλιές της σούπας μη αποφλοιωμένο καλαμπόκι
Λίγο λάδι
Λίγο αλάτι
150 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη


 

Εκτέλεση

Βάζουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα λίγο λάδι και αφήνουμε να κάψει σε δυνατή θερμοκρασία. Στη συνέχεια ρίχνουμε μέσα το καλαμπόκι με λίγο αλάτι και κλείνουμε το καπάκι. Ταυτόχρονα ζεσταίνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί.
 
Όσο σκάει το ποπκορν, κουνάμε κυκλικά πάνω στο μάτι την κατσαρόλα. Αφού σκάσει και το τελευταίο είναι έτοιμα. Στη συνέχεια αλατίζουμε τα ποπ κορν (αν και εφόσον τα προτιμάτε αλμυρά) και ρίχνετε τη λιωμένη σοκολάτα ανακατεύοντας τα ποπ με μια σπάτουλα σιλικόνης. Αφήνετε για λίγα λεπτά να στεγνώσει η σοκολάτα και σερβίρουμε.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
0

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Δεν υπάρχουν ψήφοι ακόμα
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά