Ρολά μπέικον με σπαράγγια και τυρί κρέμα

by sidagi.gr
475 προβολές

Υλικά:

Για 6-8 άτομα

250 γραμμάρια φέτες μπέικον
1 κονσέρβα σπαράγγια βρασμένα για 5 λεπτά
142 γραμμάρια ημιανάλατο τυρί ή ανθότυρο
1 κουτάλι τσαγιού ζεστό γάλα
1 κουταλιά του γλυκού καρυκεύματα (μείγμα μαύρο πιπέρι με λευκό)
½ τούφα ψιλοκομμένος άνηθος
1/2 κουταλιά του γλυκού πάπρικα
Σέλινο για γαρνιτούρα

Εκτέλεση:

Λαχταριστό ορεκτικό για να τρατάρετε τους φίλους σας

Σε μια κατσαρόλα με μπόλικο νερό βράζετε τα σπαράγγια για 5 λεπτά, ίσα ίσα να μαλακώνουν αλλά να παραμείνουν τραγανά.

Κόβετε τις φέτες από μπέικον στη μέση διαγώνια. Ανακατεύετε τα υπόλοιπα υλικά.
Τυλίγεται τα κομμάτια του μπέικον μέσα στα σπαράγγια και τυλίγεται σε χωνάκια και γεμίζετε το καθένα με μια κουταλιά από το μείγμα τυριού προαιρετικά.

Κατόπιν κόβετε σε φέτες 2 εκ. το μπέικον με τα σπαράγγια μπήγετε μια οδοντογλυφίδα σε κάθε κομμάτι και σερβίρεται με φρέσκο σέλινο.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα