Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Ριγανοκεφτέδες με φέτα

Ριγανοκεφτέδες με φέτα



Υλικά

Για 2-4 άτομα

Ένα κιλό πατάτες
40 γραμμάρια ρίγανη
70 γραμμάρια μαϊντανός
Πέντε κρεμμυδάκια φρέσκα
150 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη
Δύο αυγά
200 γραμμάρια φρυγανιά τριμμένη
Αλεύρι
Αλάτι χοντρό
Πιπέρι
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα


 

Εκτέλεση

Ξεφλουδίζουμε, πλένουμε και βράζουμε τις πατάτες. Τις λιώνουμε και τις βάζουμε σε μία λεκάνη. Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και τα κρεμμυδάκια και τα προσθέτουμε στις πατάτες. Προσθέτουμε τη ρίγανη, τη φέτα, τα αβγά, το αλατοπίπερο και το τριμμένο ψωμί για να σφίξουν οι κεφτέδες.

Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά και πλάθουμε μικρούς κεφτέδες. Τους αλευρώνουμε, τους τηγανίζουμε και τους βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Δεν υπάρχουν ψήφοι ακόμα
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά