Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Ριγανοκεφτέδες

Ριγανοκεφτέδες



Υλικά

Για 4 άτομα

1 κιλό πατάτες
40 γραμμάρια ρίγανη
70 γραμμάρια μαϊντανός
6 κρεμμυδάκια φρέσκα
2 αυγά
200 γραμμάρια φρυγανιά τριμμένη
αλεύρι
αλάτι χοντρό
πιπέρι φρέσκο
ηλιέλαιο για το τηγάνισμα


 

Εκτέλεση

Ξεφλουδίζουμε, πλένουμε και βράζουμε τις πατάτες. Τις λιώνουμε και τις βάζουμε σε μία λεκάνη. Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και τα κρεμμυδάκια και τα προσθέτουμε στις πατάτες. Προσθέτουμε τη ρίγανη, τα αβγά, το αλατοπίπερο και το τριμμένο ψωμί για να σφίξουν οι κεφτέδες.
 

Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά και πλάθουμε μικρούς κεφτέδες. Τους αλευρώνουμε, τους κουνάμε λίγο στο κόσκινο να φύγει το πολύ αλεύρι και να μη μας χαλάσει το λάδι, τους τηγανίζουμε και τους βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

:

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 2.6
(5 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά