Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Ριγανοκεφτέδες

Ριγανοκεφτέδες



Υλικά

Ένα κιλό πατάτες

40 γραμμάρια ρίγανη

70 γραμμάρια μαϊντανός

Πέντε κρεμμυδάκια φρέσκα

Δύο αβγά

200 γραμμάρια φρυγανιά τριμμένη

Αλεύρι

Αλάτι χοντρό

Πιπέρι

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα


 

Εκτέλεση

Ξεφλουδίζουμε, πλένουμε και βράζουμε τις πατάτες. Τις λιώνουμε και τις βάζουμε σε μία λεκάνη. Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και τα κρεμμυδάκια και τα προσθέτουμε στις πατάτες. Προσθέτουμε τη ρίγανη, τα αβγά, το αλατοπίπερο και το τριμμένο ψωμί για να σφίξουν οι κεφτέδες.
 

 

Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά και πλάθουμε μικρούς κεφτέδες. Τους αλευρώνουμε, τους τηγανίζουμε και τους βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 40 λεπτά

:

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 1.5
(2 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά