Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Προσούτο τυλιγμένο με ρύζι και κρέμα γάλακτος

Προσούτο τυλιγμένο με ρύζι και κρέμα γάλακτος



Υλικά

Για 4-6 άτομα

1 φλιτζάνι τσαγιού ρύζι
1 κουταλιά της σούπας κάρυ
300 γραμμάρια προσούτο
½ φλιτζάνι τσαγιού κρέμα γάλακτος
1 κόκκινη πιπεριά
Ελιές μαύρες
Μαϊντανό
Αλάτι
 
 


 

Εκτέλεση

Βράζουμε το ρύζι σε μπόλικο νερό με λίγο αλάτι και με το κάρυ.
Το στραγγίζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.

Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.
Χωρίζουμε 8 φέτες από το ζαμπόν και το υπόλοιπες τις κόβουμε σε μικρά κομματάκια.

Το προσθέτουμε στο ρύζι μαζί με πιπεριά ψιλοκομμένα
Μοιράζουμε το μείγμα επάνω στις φέτες ζαμπόν και τις τυλίγουμε σε ρολά.

Γαρνίρουμε με ελιές και με μαϊντανό.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Δεν υπάρχουν ψήφοι ακόμα
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά