Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Ομελέτα με πράσο και τυρί κρέμα

Ομελέτα με πράσο και τυρί κρέμα



Υλικά

Για 2-4 άτομα

1 σκελίδα σκόρδο
μαϊντανό όσο θέλετε
150 γραμμάρια γραβιέρα
2 κουταλιές λάδι
αλάτι, πιπέρι
8 αυγά
3 πράσα κομμένα σε φέτες
1 λεμόνι
Τυρί κρέμα για τη γέμιση

 


 

Εκτέλεση

Σε ξύλο κοπής ψιλοκόψτε 1 κουταλιά μαϊντανό και κόψτε το κασέρι σε κυβάκια.
Πλένετε τα πράσα και τα στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

Βάλτε στη φωτιά ένα φαρδύ αντικολλητικό τηγάνι με το λάδι και μόλις ζεσταθεί, σοτάρετε τα πράσα και το σκόρδο με τη φλούδα για περίπου 7 λεπτά και αφαιρέστε το σκόρδο.
Στο μεταξύ, χτυπήστε τα αυγά, προσθέστε το μαϊντανό, τη γραβιέρα, αλάτι, πιπέρι, ανακατέψτε τα και ρίξτε τα στο τηγάνι με το πράσο.

Ψήστε την ομελέτα σε μέτρια φωτιά για 5-6 λεπτά, σκεπάστε τη μ’ ένα καπάκι, γυρίστε την, ψήστε την απ’ την άλλη πλευρά, γεμίζετε την ομελέτα με τυρί κρέμα και σερβίρετε.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

:

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Δεν υπάρχουν ψήφοι ακόμα
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά