Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Ομελέτα με μπέικον και σπαράγγια

Ομελέτα με μπέικον και σπαράγγια



Υλικά

Για 2-4 άτομα

2 ασπράδια αυγών
2 κουταλιές της σούπας γάλα
2 κουταλιές της σούπας φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκκομένα
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας βασιλικό
1 κουταλιά της σούπας σχοινόπρασσο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Πιπέρι
150 γραμμάρια γραβιέρα
1 ματσάκι σπαράγγια καθαρισμένα
5 λωρίδες ψιλοκομμένες
8 ολόκληρα αυγά
2 βρασμένες πατάτες κομμένες σε ροδέλες


 

Εκτέλεση

Χτυπάμε τα αβγά και προσθέτουμε το γάλα και το πιπέρι. Ρίχνουμε στα χτυπημένα αβγά τα τυριά, τα σπαράγγια, το μπέικον, το κρεμμύδι, το βασιλικό και το σχοινόπρασο.

Ρίχνουμε ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και όταν ζεσταθεί προσθέτουμε το μείγμα των αυγών μαζί με τις πατάτες. Αφήνουμε τη φριτάτα να σιγοψηθεί για 5 λεπτά και μετά τη βάζουμε στο φούρνο για 5  λεπτά ακόμα.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Δεν υπάρχουν ψήφοι ακόμα
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά