Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Ομελέτα με αγκινάρες

Ομελέτα με αγκινάρες



Υλικά

Για 4-6 άτομα

4-5 αγκινάρες, φρέσκιες ή κατεψυγμένες
4 αυγά
120 γραμμάρια γάλα
λίγο δυόσμο
λίγο λάδι για το τηγάνισμα
λεμόνι


 

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τις αγκινάρες τις άγριες κατά προτίμηση, με τα αγκάθια. Αν δεν έχουμε, αγοράζουμε κατεψυγμένες. Τις φρέσκες, τις βράζουμε πολύ λίγο, για 4-5 λεπτά και τις κόβουμε σε λεπτές φέτες.

Σε ένα τηγάνι, βάζουμε όχι πολύ λάδι και αφού κάψει, τηγανίζουμε τις αγκινάρες, ελαφρώς. Προσθέτουμε λίγο δυόσμο και κτυπάμε τα αυγά, βάζουμε αλάτι και πιπέρι και τελειώνουμε την ομελέτα μας.
Σερβίρουμε προσθέτοντας λεμόνι.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 3
(1 ψήφος συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά