Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Ντομάτα τουρσί

Ντομάτα τουρσί



Υλικά

Για 4-6 άτομα

2 φλυτζάνια τσαγιού ξύδι
Αλάτι
Κύμινο
Κόκκινο πιπέρι
1 κιλό μικρά τοματάκια
2 κεφάλια σκόρδο


 

Εκτέλεση

Με άφθονο νερό πλένουμε και σκουπίζουμε καλά τα ντοματάκια και τα χαράζουμε στη μέση, βάζουμε αλάτι στη σχισμή και τα αφήνουμε να στραγγίσουν.
Πολτοποιούμε το σκόρδο και το ανακατεύουμε με το κύμινο, το αλάτι και το κόκκινο πιπέρι, ώστε να γίνουν σαν αλοιφή.

Γεμίζουμε τα ντοματάκια με το μείγμα και τα βάζουμε σε γυάλα (κλεισμένη αεροστεγώς)με το ξύδι και 1 1/3 φλιτζάνι τσαγιού νερό.
Τα αφήνουμε στο δοχείο για τουλάχιστον 4 μέρες.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 5
(2 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά