Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Ντιπ με καβούρι και τυρί

Ντιπ με καβούρι και τυρί



Υλικά

Για 4-6 άτομα

2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 φλιτζάνι (250 γραμμάρια) καβουρόψιχα
1/2 φλιτζάνι (125 ml) ζωμό κοτόπουλου
1 κουταλιά της σούπας (15 ml) άμυλο αραβοσίτου
1 φλιτζάνι τυρί cheddar, τριμμένο
1/2 φλιτζάνι (125 γραμμάρια) τυρί γκούντα τριμμένο
1/4 φλιτζανιού (60 γραμμάρια) φέτα, θρυμματισμένη
1/2 φλιτζάνι (125 γραμμάρια ) τυρί παρμεζάνα, τριμμένη
1 κουταλιά της σούπας (15 ml) χυμός λεμονιού
2 κουταλιές της σούπας φρέσκο άνηθο, ψιλοκομμένο
πιπέρι


 

Εκτέλεση

Προθερμάνετε το γκριλ του φούρνου σε μέτρια φωτιά.  Σε ένα μικρό ταψί βάζετε αλουμινόχαρτο.
Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Ρίχνετε το μείγμα μέσα στο αλουμινόχαρτο και διπλώστε τις άκρες του αλουμινόχαρτου.

Ψήνετε στο γκριλ για 7-10 λεπτά. Έπειτα βγάζετε από τον γκριλ, αφήνετε λίγο να παγώσει και σερβίρετε.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Δεν υπάρχουν ψήφοι ακόμα
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά