Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Ντιπ φέτας με ούζο

Ντιπ φέτας με ούζο



Υλικά

Για 2-4 άτομα

400 γραμμάρια σκληρή φέτα
1 κουταλιά της σούπας ούζο
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Λίγο πιπέρι


 

Εκτέλεση

Αφήνουμε τη φέτα σε παγωμένο νερό μέσα στο ψυγείο για μισή ώρα. Στη συνέχεια την τρίβουμε και την ρίχνουμε στο μίξερ.

Χτυπάμε μαζί με το λάδι που προσθέτουμε σταδιακά μέχρι να γίνει αλοιφή. Προσθέτουμε το ούζο, το πιπέρι και χτυπάμε και πάλι.

Αφήνουμε για δύο ώρες το μείγμα στο ψυγείο και πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 2.8
(4 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά