Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Ντιπ φασολιών

Ντιπ φασολιών



Υλικά

250 γραμμάρια άσπρα φασόλια
1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο βασιλικό
1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο μαϊντανό
Μισό κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο θυμάρι
6 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές ελαιόλαδο
3 κουταλιές χυμό λεμονιού
Αλάτι
Πιπέρι
 


 

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε το σκόρδο και βάζουμε τις σκελίδες σε πυρίμαχο σκεύος. Καλύπτουμε με ελαιόλαδο, σκεπάζουμε το σκεύος με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε το σκόρδο στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.

 

Αφήνουμε να κρυώσει, στραγγίζουμε και πολτοποιήστε το σκόρδο μαζί με τα φασόλια, που έχουμε βράσει, το ελαιόλαδο και το χυμό λεμόνι. Προσθέτουμε στο τέλος τα μυρωδικά το αλατοπίπερο.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 45 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
3

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 1.5
(2 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά