Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Μπρουσκέτες με προσούτο και μοτσαρέλα

Μπρουσκέτες με προσούτο και μοτσαρέλα



Υλικά

Για 4-6 άτομα

2 κουταλιές του γλυκού φρέσκο χυμό λεμονιού
2 κουταλιές του γλυκού ψιλοκομμένο άνηθο
περίπου 200 γραμμάρια προσούτο
λίγα φυλλαράκια άνηθου για το γαρνίρισμα
1 γαλλική μπαγκέτα κομμένη σε πλάγιες φέτες
150 γραμμάρια τυρί μοτσαρέλα


 

Εκτέλεση

Προθερμάνετε το φούρνο στο γκριλ.
Ανακατεύετε σε ένα μπολ τη μοτσαρέλα, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού και τον άνηθο.

Κατόπιν κόβετε την μπαγκέτα σε φέτες και ψήστε τις στο γκριλ του φούρνου και από τις δύο πλευρές.
Απλώστε τις φέτες προσούτο σε κάθε μπαγκέτα και από πάνω το μείγμα τυριού και άνηθο.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

:

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 4
(4 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά