Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Μπρουσκέτα με ντομάτα και μοτσαρέλα

Μπρουσκέτα με ντομάτα και μοτσαρέλα



Υλικά

Για 4-6 άτομα

1 κούπα σάλτσα κέτσαπ
1 ντομάτα ψιλοκομμένη
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κούπες μπαλάκια μοτσαρέλας
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 μπαγκέτα κομμένη κατα μήκος


 

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Παίρνουμε ένα ταψί και αλείφουμε με το ελαιόλαδο. Σε ξύλο κοπής κόβουμε την μπαγκέτα κατά μήκος και μετά σε κομμάτια 3 εκ. απλώνουμε τα κομμάτια μπαγκέτας στο ταψί.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την κέτσαπ με την ψιλοκομμένη ντομάτα και βάζουμε πάνω από τα κομμάτια μπαγκέτας.
Πασπαλίζουμε την επιφάνεια με το κρεμμύδι και καλύπτουμε με την μοτσαρέλα. Βάζουμε τα κομμάτια μπαγκέτας, στην χαμηλότερη σκάλα του φούρνου και ψήνουμε για 10 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια και σερβίρουμε.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 3
(2 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά