Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Μπαγκέτα με ρικότα και ντομάτα

Μπαγκέτα με ρικότα και ντομάτα



Υλικά

Για 6-8 άτομα

1 χωριάτικη μπαγκέτα ψωμί
Λίγο ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
Ελιές ψιλοκομμένες
½ κιλό τυρί ρικότα
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Λίγο μαύρο πιπέρι


 

Εκτέλεση

Κόβετε την μπαγκέτα σε φέτες. Τις λαδώνετε με ελαιόλαδο και τις βάζετε για 5 λεπτά στο φούρνο στους 150 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.

Σ’ ένα μπολ, λιώνετε το ρικότα και το ανακατεύετε με λίγο ελαιόλαδο και την κρέμα γάλακτος μέχρι να μαλακώσουν.
Αλείφετε το μείγμα στα ψημένα ψωμάκια και πασπαλίζετε με φρέσκο κρεμμυδάκι και το πιπέρι. Πασπαλίζουμε με ελιές και σερβίρουμε.
 


 


Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 1.5
(2 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά