Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Μανιτάρια γεμιστά με καλαθάκι Λήμνου

Μανιτάρια γεμιστά με καλαθάκι Λήμνου



Υλικά

Για 4-6 μερίδες

12 μεγάλα μανιτάρια portobello χωρίς κοτσάνι
400 γραμμάρια καλαθάκι Λήμνου τριμμένο
100 γραμμάρια γραβιέρα τριμμένη
1 αυγό
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο με λεμόνι
1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο
50 γραμμάρια γάλα
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα πιπέρι μαύρο τριμμένο
2 κουταλιές του γλυκού δενδρολίβανο


 

Εκτέλεση

Ζεσταίνετε μια κουταλιά σούπας από το ελαιόλαδο. Προσθέστε το κρεμμυδάκι, το σκόρδο και σοτάρετε για 4-5 λεπτά μέχρι να μαραθούν. Βάλτε σε ένα μεγάλο μπολ τα τυριά, το αυγό, τη μουστάρδα, το γάλα, τα σοταρισμένα κρεμμύδι -σκόρδο, πιπέρι, το δενδρολίβανο και ανακατέψτε πολύ καλά.

Ετοιμάστε τα μανιτάρια. Αλείψτε ένα ταψί με λίγο ελαιόλαδο και τοποθετείστε τα μανιτάρια. Γεμίστε τα μανιτάρια με τη γέμιση και περιχύστε τα με το υπόλοιπο ελαιόλαδο. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20-25 λεπτά περίπου μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να πάρουν χρώμα. Αφήστε 5 λεπτά να σταθούν τα τυριά και σερβίρετε.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

:

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 1
(1 ψήφος συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά