Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Κριτσίνια με πάστα ελιάς και προσούτο

Κριτσίνια με πάστα ελιάς και προσούτο



Υλικά

Για 40 κομμάτια

20 φέτες προσούτο ή ισπανικό χαμόν, σε λωρίδες
40 λεπτά, σκέτα κριτσίνια
1 φλιτζάνι πάστα ελιάς
Φρεσκοτριμμενο μαύρο πιπέρι


 

Εκτέλεση

Κόβουμε τις φέτες του προσούτο ή το χαμόν στη μέση κατά μήκος.

Έπειτα με μια μικρή σπάτουλα, αλείφουμε τα κριτσίνια μέχρι τη μέση με τη μαρμελάδα ελιάς, καρυκεύουμε με λίγο πιπέρι και τυλίγουμε το κάθε κριτσίνι με μια λεπτή λωρίδα από προσούτο και σερβίρουμε με μαρμελάδα ελιάς.
* Να φτιάξετε τα κριτσίνια τελευταία στιγμή για να μη μαλακώσουν από την υγρασία της πάστας ελιάς.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 2.7
(3 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά