Κορν φλέικς

by sidagi.gr
537 προβολές

Υλικά:

Για 2 άτομα

1 κουταλιά της σούπας καλαμποκάλευρο
Μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
Νερό

Εκτέλεση:

Γευστικό πρωινό με σπιτικά κορν φλέικς για όλη την οικογένεια!

 

Ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλάτι. Τοποθετούμε στο μάτι της κουζίνας σε μέτρια φωτιά ένα φαρδύ αντικολλητικό τηγάνι με ίσιο πάτο. Κοσκινίζουμε ένα λεπτό στρώμα αλευριού με ένα σουρωτήρι, μέχρι να καλυφθεί καλά ο πάτος.

 

Ψεκάζουμε το αλεύρι με νερό, τόσο ώστε να βραχεί καλά χωρίς όμως να λιμνάσει. Σε λίγο αρχίζει να στεγνώνει και να ξεκολλάει από τα τοιχώματα. Αφού στεγνώσει τελείως, πασπαλίζουμε με ζάχαρη και αφαιρούμε από το τηγάνι.

 

Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσει το αλεύρι Σπάμε σε μικρά κομμάτια και έτοιμα τα κορν φλέικς!

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα