Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Κολοκυθάκια με τυριά διαίτης

Κολοκυθάκια με τυριά διαίτης



Υλικά

4 κολοκυθάκια (χοντρά και μεγάλου μεγέθους)
1 καρότο (τριμμένο στον τρίφτη)
2 σκελίδες σκόρδο
1 ματσάκι άνηθο (ψιλοκομμένο)
200 γραμμάρια κατίκι
200 γραμμάρια άπαχο τυρί κρέμα (προαιρετικά)
Αλάτι
Πιπέρι (ροζ)


 

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά τα κολοκυθάκια και αφαιρούμε τις άκρες τους.


Στη συνέχεια τα κόβουμε στη μέση και κατά μήκος και αφαιρούμε το μεγαλύτερο μέρος από το εσωτερικό τους.


Τα ζεματάμε σε νερό με λίγο αλάτι για 3 λεπτά, τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν.


Παράλληλα, σε ένα μπολ αναμειγνύουμε τα υλικά μας το κατίκι, το τυρί κρέμα ( αν θέλουμε το βάζουμε), το τριμμένο καρότο και μαζί τον άνηθο και το σκόρδο.


Γεμίζουμε κάθε κολοκυθάκι με 2 κουταλιές της σούπας από τη γέμιση, ρίχνουμε λίγο πιπέρι και τα βάζουμε  στην κατσαρόλα.

 


 


Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 2.9
(7 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά