Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Καναπεδάκια με σάλτσα από αντζούγιες

Καναπεδάκια με σάλτσα από αντζούγιες



Υλικά

Για 6-8 άτομα

1/2 φλιτζάνι τσαγιού ψιλοκομμένος μαϊντανός
2 σκελίδες σκόρδου καθαρισμένες
1 κουταλιά του γλυκού θυμάρι ξερό, τριμμένο
1/2 κουταλιά του γλυκού ρίγανη
2 κουταλιά της σούπας γιαούρτι στραγγιστό
1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
1 πιπεριά Φλωρίνης από βάζο καλά στραγγισμένη
2 κουταλιά της σούπας φρυγανιά τριμμένη
2 κουταλιές της σούπας αμύγδαλα λευκά τριμμένα σε σκόνη

 


 

Εκτέλεση

Παίρνουμε τις πιπεριές Φλωρίνης, τα φιλέτα αντζούγιας, τις σκελίδες σκόρδου και το μαϊντανό και τα χτυπάμε στο μπλέντερ.

Ρίχνουμε την αμυγδαλόψιχα, τη φρυγανιά, τα αρωματικά και σιγά- σιγά το ελαιόλαδο. Μπορεί να μη χρειαστεί όλο.

Χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα για 2-3 λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Το μεταφέρουμε σε μπολ και προσθέτουμε το γιαούρτι.

Αναδεύουμε καλά και διατηρούμε το ντιπ στο ψυγείο σκεπασμένο με μεμβράνη.
 


 


Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 1.5
(2 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά