Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Καλτσόνε με κοτόπουλο και ντομάτα

Καλτσόνε με κοτόπουλο και ντομάτα



Υλικά

Για 2 άτομα

Για τη ζύμη
Μισό κιλό αλεύρι φαρίνα
Λάδι
Ρίγανη
Αλάτι

Για τη γέμιση
200 γραμμάρια μαγειρεμένο κοτόπουλο ψικολομμένο
100 γραμμάρια τυρί μοτσαρέλα
Μία ντομάτα
Μία πιπεριά
Λίγα μανιτάρια
Κέτσαπ
Λάδι


 

Εκτέλεση

Βράζουμε το κοτόπουλο για 15 λεπτά, αφήνουμε να κρυώσει λίγο και το ψιλοκόβουμε.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη ζύμη. Ζυμώνουμε καλά ώσπου να φτιάξουμε μια μαλακή ζύμη. Την κόβουμε στα δύο και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για λίγο.
Ανοίγουμε δύο ξεχωριστά, στρογγυλά φύλλα. Αλείφουμε με λάδι και κέτσαπ και μοιράζουμε τα υλικά στα δύο φύλλα. Διπλώνουμε κάθε φύλλο στη μέση και κολλάμε γύρω γύρω τις άκρες με λίγο νερό.

Τα βάζουμε σε ταψί λαδωμένο, τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε για 15 λεπτά σκεπασμένα. Τα λαδώνουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς  για περίπου 20 λεπτά.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 1
(1 ψήφος συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά