Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Γεμιστές πιπεριές

Γεμιστές πιπεριές



Υλικά

Για 6-8 άτομα

8 πιπεριές πράσινες, κόκκινες, πορτοκαλί μακριές και κανονικές
400 γραμμάρια φέτα
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
½ σκόρδο
Λίγο μαϊντανό, βασιλικό, δυόσμο (συνολικά 3 κουταλιές)
2 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
Αλάτι
Πιπέρι


 

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε το φρέσκο κρεμμύδι και το σκόρδο. Ανακατεύουμε τη φέτα και την κρέμα γάλακτος, το λάδι, τα αρωματικά, το αλατοπίπερο. Προσθέτετε το κρεμμύδι, το σκόρδο.

Στη συνέχεια αδειάζετε τις πιπερίες από τα σπόρια, ρίχνετε λίγο αλάτι μέσα και αναποδογυρίζετε πάνω στο χαρί κουζίνας. Πριν τις γεμίσετε, τις σκουπίζετε με χαρτί κουζίνας να φύγουν τα υγρά και αφού τις γεμίσετε, τις σκεπάζετε με τα «καπελάκια» τους.

Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά και σερβίρετε ζεστές.
 


 


Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 3.2
(5 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά