Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Γεμιστά αβοκάντο με αυγοσαλάτα

Γεμιστά αβοκάντο με αυγοσαλάτα



Υλικά

Για 2-4 άτομα

2 ώριμα Αβοκάντο κομμένα στη μέση
6 βραστά αυγά
1 1/2 κουταλάκια του γλυκού κάρυ σε σκόνη
1 1/2 κουταλιά του γλυκού γλυκιά πάπρικα
1/4 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα
1 ντομάτα ψιλοκομμένη σε κύβους
150 γραμμάρια κασέρι ψιλοκομμένο σε κύβους
1 κουταλιά ψιλοκομμένο πράσινο κρεμμύδι
1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο σέλινο
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι


 

Εκτέλεση

Βράζουμε τα αυγά για 8 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία και τα τεμαχίζουμε αφού κρυώσουν. Σε ξύλο κοπής κόβουμε σε λεπτές ροδέλες το πράσινο κρεμμύδι και το σέλινο, τη ντομάτα σε κύβους, το κασέρι ψιλοκομμένο σε κύβους.

Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε.
Κόβουμε τα αβοκάντο στη μέση και αφαιρούμε τα κουκούτσια, Γεμίζουμε τα αβοκάντο με την αυγοσαλάτα και σερβίρουμε.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Δεν υπάρχουν ψήφοι ακόμα
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά