Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Φρουτάλια με προσούτο και κασκαβάλι Λήμνου

Φρουτάλια με προσούτο και κασκαβάλι Λήμνου



Υλικά

Για 4-6 μερίδες

500 γραμμάρια πατάτες κομμένες σε κύβους
50ml ελαιόλαδο
15 φέτες προσούτο ψιλοκομμένο
8 αυγά
100 γραμμάρια τυρί κασκαβάλι Λήμνου τριμμένο
πιπέρι μαύρο τριμμένο


 

Εκτέλεση

Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και ρίχνετε τις πατάτες. Σκεπάζετε και αφήνετε τις πατάτες να σιγοψηθούν, χωρίς να τηγανιστούν, ανακατεύοντάς τις. Όταν μαλακώσουν προσθέτετε το ψιλοκομμένο προσούτο και ανακατεύετε.

Σε ένα μπολ χτυπάτε τα αυγά, προσθέτετε το τριμμένο τυρί και πιπέρι και τα προσθέτετε στο τηγάνι ανακατεύοντας απαλά. Όταν ψηθεί από τη μια πλευρά, την αναποδογυρίζετε προσεκτικά, για να ψηθεί κι από την άλλη μεριά και σερβίρετε.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

:

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 5
(2 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά