Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Φιλέτα ψαριού τυλιχτά με μπέικον και σάλτσα μουστάρδας

Φιλέτα ψαριού τυλιχτά με μπέικον και σάλτσα μουστάρδας



Υλικά

Για 2-4 άτομα

1 φιλέτο μπακαλιάρου χωρίς κόκαλα και πέτσα
12 λωρίδες μπέικον
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
Χυμό από 1 γκρέιπφρουτ
¼ φλιτζάνι ηλιέλαιο
1 ματσάκι φρέσκο δεντρολίβανο
Αλάτι και πιπέρι


 

Εκτέλεση

Κόψτε φιλέτο σε 4 κομμάτια και πασπαλίστε με αλάτι και πιπέρι
Τυλίξτε 3 φέτες μπέικον σε κάθε φιλέτο.
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το μέλι και τη μουστάρδα και 1 φλιτζάνι χυμό γκρέιπφρουτ.

Προθερμαίνετε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια εστία, ζεσταίνετε το λάδι και το δεντρολίβανο.
Τοποθετήστε τα ψάρια με την πλευρά του  μπέικον προς τα κάτω και μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές για 10 λεπτά περίπου.
Σερβίρετε γαρνίροντας με τη σάλτσα μουστάρδας με μέλι


 


Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Δεν υπάρχουν ψήφοι ακόμα
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά