Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Βλίτα στο τηγάνι

βλίτα στο τηγάνι



Υλικά

1 κιλό βλίτα πλυμένα
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
100 γραμμάρια τυρί φέτα
Αλάτι
Πιπερι

 


 

Εκτέλεση

Πλένουμε και καθαρίζουμε τα βλίτα.



Στη συνέχεια τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό και τα αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά.



Όταν είναι έτοιμα τα σουρώνουμε και τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ.
 


Τρίβουμε στον τρίφτη το κρεμμύδι.



Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και βάζουμε μέσα το κρεμμύδι για να το σοτάρουμε.



Το αφήνουμε μέχρι να πάρει χρώμα.



Όταν πάρει χρώμα,αρχίζουμε να ρίχνουμε σιγά-σιγά τα βλίτα και τα ανακατεύουμε με το κρεμμύδι.



Τα αφήνουμε λίγα λεπτά να βράσουν και προσθέτουμε τη φέτα ώστε να λιώσει μέσα στα χόρτα.



Ενώ ανακατεύουμε τη φέτα με τα χόρτα προσθέτουμε λίγο πιπέρι.


 


 


Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
3

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 1.5
(2 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά