Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Σπιτική μερέντα

Σπιτική μερέντα



Υλικά

Για 4-6 άτομα

1 ποτήρι νερό
1 1/2 ποτήρι ζάχαρη κρυσταλλική
1 βανίλια στικ σκόνη
70 γραμμάρια κουβερτούρα
200 γραμμάρια φουντούκια
125 γραμμάρια κακάο σκόνη


 


 

Εκτέλεση

Αλέθουμε τα φουντούκια στο μπλέντερ όσο καλύτερα μπορούμε ή όσο θέλουμε.
Βάζουμε όλα τα υλικά μας σε κατσαρόλα και τα βράζουμε για 5 λεπτά ανακατεύοντας συνέχεια για να μην μας πιάσει στον πάτο και να μην δημιουργηθούν σβόλοι.

Όταν βράσει και δέσει είναι έτοιμη, την κατεβάζουμε από τη φωτιά και τη βάζουμε σε βάζο.
Αφήνουμε τη μερέντα να κρυώσει στο βάζο χωρίς να βάλουμε το καπάκι.

Αφού κρυώσει, βιδώνουμε και φυλάμε εντός ή εκτός ψυγείου.
Δεν παθαίνει τίποτα εκτός ψυγείου.

Συνοδέψτε τη με ατομικό ψωμάκι μαργαρίτα.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 10 λεπτά

:

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 4.8
(5 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά