Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Νηστίσιμη παντζαροσαλάτα

Νηστίσιμη παντζαροσαλάτα



Υλικά

Για 4-6 άτομα

2 κιλά παντζάρια
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1/2 φλιτζάνι ξύδι
3 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές του γλυκού αλάτι


 

Εκτέλεση

Χορταστική σαλάτα με έντονο άρωμα και χρώμα για όλες τις ώρεςΜε ένα μαχαιράκι χωρίζουμε τα παντζάρια από τα φύλλα και τα κοτσάνια τους.
Καθαρίζουμε τα παντζάρια από τις άκρες τους και τις φλούδες και τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν.

Μετά από μισή ώρα ρίχνουμε και τα κοτσάνια με τα φύλλα.
Μόλις βράσουν τα τοποθετούμε στην πιατέλα και κόβουμε σε ροδέλες τα παντζάρια και στη μέση του πιάτου τοποθετούμε
τα φύλλα τους.

Ψιλοκόβουμε το σκόρδο.
Ανακατεύουμε το λάδι, το ξύδι, το αλάτι και το σκόρδο.
Περιχύνουμε τα παντζάρια με το λαδόξιδο και σερβίρουμε.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 10 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 5
(2 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά