Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Χοιρινές μπριζόλες

Χοιρινές μπριζόλες



Υλικά

4 χοιρινές μπριζόλες
1 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
2 αυγά
1 χούφτα ανάμεικτα φρέσκα αρωματικά ( μαϊντανός, θυμάρι, δεντρολίβανο, φασκόμηλο, κολίανδρος)
6 φέτες ψωμί για τοστ
λίγο αλεύρι
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

Υλικά για 4 άτομα.
 


 

Εκτέλεση

Ένας τελείως διαφορετικός τρόπος να φτιάξετε χοιρινές μπριζόλες... Αν σας έχει μείνει λίγο ψωμί του τοστ, δοκιμάστε το...



Βάζουμε τις φέτες ψωμί στο μπλέντερ και τις θρυμματίζουμε ώστε να γίνουν ψίχουλα.


Τρίβουμε την παρμεζάνα και ψιλοκόβουμε τα αρωματικά.


Ανακατεύουμε το θρυμματισμένο ψωμί με την παρμεζάνα και τα αρωματικά.


Χτυπάμε τα αυγά σε μπολ.


Βάζουμε σε ένα αλουμινόχαρτο λίγο αλεύρι.


Αλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες και τις περνάμε από το αλεύρι.


Στη συνέχεια, τις περνάμε από τα χτυπημένα αυγά και τέλος από το μείγμα ψωμιού με την τριμμένη παρμεζάνα.


Τις πατάμε ελαφρά με τα χέρια μας για να κολλήσουν επάνω τα ψίχουλα.


Βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί.


Καλό είναι να αφήσουμε τις μπροζόλες με την επικάλυψη για 30 λεπτά πριν τις τηγανίσουμε.


Μόλις ζεσταθεί το ελαιόλαδο, τις βάζουμε μέσα και τις τηγανίζουμε για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά.


Ανοίγουμε το φούρνο, ώστε να προθερμανθεί.


Μεταφέρουμε τις μπριζόλες σε ένα ρηχό ταψί και τις ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.


 


 


Απαιτούμενος χρόνος: 50 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
2

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 1.5
(2 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά