Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Τορτελίνια με πέστο βασιλικού

Τορτελίνια με πέστο βασιλικού



Υλικά

Για 2-4 άτομα

Για το πέστο
4 ματσάκια βασιλικός  
2-3 σκελίδες σκόρδου, χοντροκομμένες
200 ml ελαιόλαδο
80 γραμμάρια κουκουνάρια, καβουρδισμένα σε αντικολλητικό τηγάνι
100 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 πακέτο μικρή συσκευασία τορτελίνια με γεύση τυρί


 

Εκτέλεση


Δουλεύουμε μαζί στο μπλέντερ το βασιλικό, τα κουκουνάρια, το σκόρδο και το ελαιόλαδο, μέχρι να φτιάξουμε μια αρκετά ομοιογενή πάστα.
Τη μεταφέρουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε την παρμεζάνα και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι. Δοκιμάζουμε και αλατοπιπερώνουμε.

Βράζουμε τα τορτελίνια σε άφθονο νερό με αλάτι σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου, δηλαδή βράζουμε για περίπου 10 λεπτά και σουρώνουμε.
Ρίχνουμε τα τορτελίνια μέσα στη σάλτσα πέστο και τα σπαράγγια, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 4
(1 ψήφος συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά