Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Τορτελίνι με Στραγγιστό γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ και μέντα

Τορτελίνι με Στραγγιστό γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ και μέντα



Υλικά

Για 2-4 άτομα

½ κιλό τορτελίνι
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
½ κουταλιά της σούπας γλυκιά πάπρικα
1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο, καθαρισμένη και πολτοποιημένη
1 φλιτζάνι Στραγγιστό γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ 10% ή 2%
Χοντρό αλάτι
1/3 φλιτζάνι φύλλα μέντας


 

Εκτέλεση

Βράζουμε τα τορτελίνι σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Στο μεταξύ, ανακατεύουμε 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο με την πάπρικα και το σκόρδο και βάζουμε το μείγμα στην άκρη. Ανακατεύουμε το Στραγγιστό γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ με δύο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και λίγο αλάτι.

Στραγγίζουμε τα τορτελίνι και ανακατεύουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνουμε. Σερβίρουμε στα πιάτα και ρίχνουμε από πάνω το γιαούρτι και τα φύλλα μέντας. Περιχύνουμε με το μείγμα ελαιολάδου και πάπρικας.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 2
(2 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά