Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Ταλιατέλες ογκρατέν

Ταλιατέλες ογκρατέν



Υλικά

Για 2-4 άτομα

500 γραμμάρια ταλιατέλες ή πέννες
200 γραμμάρια τυρί του τόστ κομμένο σε κομματάκια
250 γραμμάρια κεφαλογραβιέρα κομμένη σε κομματάκια
250 γραμμάρια μπέικον κομμένο σε κομμάτια
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κομματάκια
1/2 πράσινη πιπεριά κομμένη σε κομματάκια
250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 15% λιπαρά


 

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τις ταλιατέλες για περίπου 8 λεπτά σε αλατισμένο νερό περίπου 1 κουταλιά της σούπας αλάτι και στη συνεχεία τις στραγγίζουμε καλά.
Τις βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος, ραντίζουμε με ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε την κεφαλογραβιέρα, το έμενταλ, το μπέικον και τις πιπεριές και ανακατεύουμε καλά με πιρούνι.

Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και ψήνουμε στους 200 βαθμούς στην αντίσταση για 30 λεπτά έως ότου λιώσουν τα τυριά και σχηματιστεί ελαφριά κρούστα.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 40 λεπτά

:

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 3.4
(7 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά