Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Σπανάκι με φέτα

Σπανάκι με φέτα



Υλικά

Για 4 άτομα

1 κιλό σπανάκι
150 γραμμάρια φέτα
1 ξερό κρεμμύδι
Λίγο ελαιόλαδο
1 κουταλιά σούπας κρέμα γάλακτος
Αλάτι, πιπέρι
 


 

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα με βρασμένο νερό ρίχνετε το καθαρισμένο σπανάκι για 5 λεπτά. Κατόπιν, το βγάζετε και το στραγγίζετε καλά.
Σ’ ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο και έπειτα σοτάρετε το κρεμμύδι, βάζετε και το σπανάκι, το αλάτι, το πιπέρι.

Τα αφήνετε για 5 λεπτά στη φωτιά. Ύστερα, εκτός φωτιάς, ρίχνετε την κρέμα γάλακτος, τοποθετείτε τα υλικά σε πυρίμαχο σκεύος, σε κύβους, μέσα και έξω απ΄το σπανάκι.
 


 


Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 1.3
(3 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά