Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Σπαγγέτι με σως αλφρέντο και μπέικον

Σπαγγέτι με σως αλφρέντο και μπέικον



Υλικά

Για 2-4 άτομα

1 κούπα κρέμα γάλακτος
1 1/2 κούπα τριμμένη παρμεζάνα
1 σκελίδα τριμμένο σκόρδο
1/4 φλιτζανιού βούτυρο
125 γραμμάρια μπέικον
1/4 φλιτζανιού τριμμένο βασιλικό
1 συσκευασία ζυμαρικά σπαγγέτι


 

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το μπέικον μόνο του χωρίς να χρησιμοποιήσουμε λάδι ή βούτυρο.
Μόλις γίνει τραγανό το βγάζουμε και το τοποθετούμε σε ένα πιάτο.

Ζεσταίνουμε το βούτυρο και σιγά σιγά προσθέτουμε την κρέμα, το τριμμένο σκόρδο και την παρμεζάνα και ανακατεύουμε συνεχώς. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε προσθέτοντας το βασιλικό και το τηγανισμένο μπέικον.
Συγχρόνως βράζουμε τα μακαρόνια σε ζεστό νερό για 7- 8 λεπτά. Στη συνέχεια στραγγίζουμε και σερβίρουμε με τη σάλτσα αλφρέντο.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 3
(1 ψήφος συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά