Σπαγγέτι με σάλτσα μαρινάρα

by sidagi.gr
407 προβολές

Υλικά:

¾ από φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο
½ φλιτζάνι τσαγιού λάδι
½ φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο
3 σκελίδες λειωμένο σκόρδο
Μερικά φύλλα μαϊντανού ψιλοκομμένα
2 κουτιά ( ½ κιλού) ντοματούλες αποφλοιωμένες
6 φλιλετάκια αντζούγιας ψιλοκομμένα
1 γεμάτη κουταλιά της σούπας ντοματοπολτό
Λίγη ρίγανη τριμμένη
Αλάτι
Πιπέρι
 

Εκτέλεση:

Ζεσταίνουμε σε μια καταρόλα το λάδι και το βούτυρο και σοτάρουμε το σκόρδο με το μαϊντανό,για ένα λεπτό.

Ζεσταίνουμε σε μια καταρόλα το λάδι και το βούτυρο και σοτάρουμε το σκόρδο με το μαϊντανό,για ένα λεπτό.


Προσθέτουμε ελάχιστο αλάτι, πιπέρι και ντις ντομάτες ψιλοκομμένες.

Βράζουμε τη σάλτσα για 45 λεπτά.

Προσθέτουμε στο τέλος τη ρίγανη, τις αντζούγιες και τον ντοματοπολτό.

Βράζουμε τη σάλτσα μερικά λεπτά.

Αν χρειάζεται, προσθέτουμε λίγο αλάτι.

Τη σερβίρουμε επάνω σε μακαρόνια.

Απαιτούμενος χρόνος: 60 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα