Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Σπαγγέτι με μανιτάρια και παρμεζάνα

Σπαγγέτι με μανιτάρια και παρμεζάνα



Υλικά

Για 2-4 άτομα

1 συσκευασία μακαρόνια σπαγγέτι
1/3 κούπας λάδι
2 σκελίδες σκόρδο στην πρέσα
1/2 κούπας λευκό κρασί
500 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια
1 1/2 κούπας κρέμα γάλακτος
αλάτι,πιπέρι
τριμμένη παρμεζάνα
 
 

 


 


 

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα σκόρδα μέχρι να βγάλουν το άρωμά τους. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες και σοτάρουμε μέχρι να μαραθούν και
να εξατμιστούν τα υγρά τους. Έπειτα ρίχνουμε το κρασί και αφήνουμε μέχρι να εξατμιστεί το οινόπνευμα.

Συνεχίζοντας σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε μέχρι να ρουφήξουν όλα τα υγρά τους.
Προσθέτετε την κρέμα, αλάτι, πιπέρι και το τριμμένο τυρί. Σκεπάζουμε για 20 λεπτά σε χαμηλή φωτιά και αφήνουμε μέχρι να αρχίσει να βράζει η κρέμα.

Συγχρόνως βράζουμε τα τοτρελίνια για 8 λεπτά σε αλατισμένο νερό.
Μοιράζουμε σε πιάτα τα μακαρόνια, περιχύνουμε με τη ζεστή σάλτσα μανιταριών και σερβίρετε με τριμμένη παρμεζάνα.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 3.3
(4 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά