Σνίτσελ με φασκόμηλο

by sidagi.gr
450 προβολές

Υλικά:

4 μοσχαρίσια ή χοιρινά σνίτσελ
250 γραμμάρια τρίμμα φρυγανιάς
2 χτυπημένα αυγά
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φασκόμηλο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
 

Εκτέλεση:

Χτυπάμε την τριμμένη φρυγανιά με το φασκόμηλο στο μούλτι. Ανακατεύουμε με αλατοπίπερο και το στρώνουμε σε ένα πιάτο.


Χτυπάμε την τριμμένη φρυγανιά με το φασκόμηλο στο μούλτι. Ανακατεύουμε με αλατοπίπερο και το στρώνουμε σε ένα πιάτο.



Βουτάμε τα σνίτσελ στο αυγό και μετά και από τις δύο πλευρές στο τρίμμα φρυγανιάς.



Στρώνουμε τα σνίτσελ σε ένα ταψί και τα βάζουμε  να ψηθούν στο γκριλ του φούρνου για 10 λεπτά. Τότε τα γυρνάμε από την άλλη πλευρά και τα ψήνουμε για άλλα 8 λεπτά.



Τα σνίτσελ μας είναι έτοιμα.


 

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα