Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Σνίτσελ γεμιστό

Σνίτσελ γεμιστό



Υλικά

Για 2-4 άτομα

4 χοιρινά σνίτσελ ή κοτόπουλου ή γαλοπούλα
4 φέτες ζαμπόν
4 φέτες έμμενταλ
1 κούπα αλεύρι
3 μεγάλα χτυπημένα αυγά
2 κούπες τριμμένη φρυγανιά
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για τηγάνισμα


 

Εκτέλεση

Ανοίγουμε τα σνίτσελ και τα αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε στη μια άκρη το ζαμπόν και το τυρί και διπλώναμε τα σνίτσελ στη μέση, ώστε να κλείσουμε μέσα το τυρί και το ζαμπόν.
Περνάμε τα σνίτσελ πρώτα από το αλεύρι, μετά από το χτυπημένο αυγό και τέλος από τη φρυγανιά.

Ζεσταίνουμε σε τηγάνι αρκετό λάδι και τηγανίζουμε τα σνίτσελ σε μέτρια προς δυνατή εστία (συνήθως 2.5-3 ή περισσότερο ανάλογα την κουζίνα) και από τις δύο πλευρές. Τα βγάζετε σε χαρτί να στραγγίξουν το λάδι τους.

Συνοδεύουμε με σαλάτα με φασολάκια και σκόρδο.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 2.5
(4 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά