Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Ριγκατόνι στο φούρνο με κιμά, πεπερόνι και ελιές

Ριγκατόνι στο φούρνο με κιμά, πεπερόνι και ελιές



Υλικά

Για 2-4 άτομα

450 γραμμάρια μοσχαρίσιο κιμά
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
390 γραμμάρια σάλτσα ντομάτας
225 γραμμάρια πέννες
225 γραμμάρια τυρί μοτσαρέλα τριμμένο
95 γραμμάρια φέτες πεπερόνι κομμένες στη μέση
112 γραμμάρια μανιτάρια κομμένα σε φέτες, στραγγισμένα
100 γραμμάρια φέτες μαύρες ελιές στραγγισμένες
Αλάτι και πιπέρι


 

Εκτέλεση

Εύκολο και μυρωδάτο πιάτο με κιμά και πικάντικα αλλαντικά που θα το απολαύσουν όλοι Προθερμαίνετε το φούρνο σας στους 180 βαθμούς Κελσίου στις αντιστάσεις.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρετε τον κιμά με το κρεμμύδι μέχρι ο κιμάς να γίνει καφέ.

Στη συνέχεια προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά στον κιμά μαζί με 1/4 φλιτζάνι από την τριμμένη μοτσαρέλα και ανακατεύετε καλά.
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζετε τα ριγκατόνι για περίπου 8 λεπτά και έπειτα στραγγίξτε. Στη συνέχεια ρίχνετε σε ένα πυρέξ τα ριγκατόνι μαζί με το μείγμα κιμά και πασπαλίστε με την υπόλοιπη μοτσαρέλα. Ψήστε για περίπου 35 λεπτά μέχρι το τυρί να λιώσει.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 50 λεπτά

:

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Δεν υπάρχουν ψήφοι ακόμα
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά