Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Ρεβίθια με λουκάνικα chorizo και ντομάτα

Ρεβίθια με λουκάνικα chorizo και ντομάτα



Υλικά

Για 2-4 άτομα

1 κουτί ψιλοκομμένα ντοματάκια
1 κουταλιά της σούπας πελτές ντομάτας
1 ματσάκι άνηθο
1 λουκάνικο χοιρινό τύπου chorizo
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 χούφτα τυρί τριμμένο κασέρι
1/2 κιλό ρεβίθια
3 ξερά κρεμμύδια
4 φρέσκα κρεμμυδάκια


 

Εκτέλεση

Από το προηγούμενο βράδυ βάζουμε τα ρεβίθια σε ένα μπολ με νερό και τα αφήνουμε να μουλιάσουν και την επομένη τα στραγγίζουμε.
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα ξερά και τα φρέσκα κρεμμύδια.

Ρίχνουμε τα ρεβίθια, τα ντοματάκια, το λουκάνικο, τον πελτέ, τον άνηθο και αλατοπίπερο και νερό μέχρι να καλυφθούν τα ρεβίθια καλά.
Βράζουμε τα ρεβίθια μέχρι να μαλακώσουν και να μείνουν με το λάδι τους για 60 λεπτά.

Στο τέλος πασπαλίζουμε με κασέρι και σερβίρουμε με φρέσκο ψωμί.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 60 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
2

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Δεν υπάρχουν ψήφοι ακόμα
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά