Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Πράσινα νούντλς με φασολάκια και προσούτο

Πράσινα νούντλς με φασολάκια και προσούτο



Υλικά

Για 4-6 άτομα

150 γραμμάρια προσούτο σε φέτες
200 γραμμάρια τυρί κρέμα
125 ml κρέμα γάλακτος
30 γραμμάρια βούτυρο
αλάτι και πιπέρι
 600 γραμμάρια πράσινα νούντλς
200 γραμμάρια φασολάκια κουκιά (κατεψυγμένα)


 


 

Εκτέλεση

Βράζετε τα νούντλς σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Κόβετε το προσούτο σε λωρίδες, ξεπαγώνετε τα φασολάκια με χλιαρό νερό και στραγγίζετε.

Τηγανίζετε το προσούτο σε ένα μεγάλο τηγάνι με βούτυρο μέχρι να γίνει τραγανό και το βάζετε στην άκρη.

Ρίχνετε τα φασολάκια στο ίδιο τηγάνι, ανακατεύετε το τυρί κρέμα με την κρέμα γάλακτος και τα προσθέτετε και αυτά στο τηγάνι.

Αφήνετε να βράσουν για 15 λεπτά σε μέτρια φωτιά και προσθέτετε τα βρασμένα νούντλς. Αλατοπιπερώνετε, ανακατεύετε και αφήνετε στη φωτιά.

Βάζετε τα νούντλς σε μία πιατέλα και από πάνω σκορπίζετε τις φέτες προσούτο και σερβίρετε.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 1.5
(2 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά