Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Πίτσα με παρμεζάνα και ντομάτα

Πίτσα με παρμεζάνα και ντομάτα



Υλικά

Για 6-8 άτομα

400 γραμμάρια ζύμη για πίτσα
1 κιλό  κρεμμύδι
5 ντομάτες
2 σκελίδες σκόρδο
50 γραμμάρια ελιές χωρίς κουκούτσια ή πάστα ελιάς
Λίγο ελαιόλαδο
Θυμάρι
150 γραμμάρια φέτα
150 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
200 γραμμάρια σαλάμι μπύρας
Αλάτι
Πιπέρι

 


 

Εκτέλεση

Κόβετε σε λεπτές φέτες και τα σκόρδα σε χοντροκομμένες. Πλένετε και κόβετε τις ντομάτες. Σ’ ένα τηγάνι, ζεσταίνετε το λάδι και βάζετε τα κρεμμύδια, το σκόρδο, το θυμάρι, το αλάτι και το πιπέρι.

Ψήνετε για 30 λεπτά σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία, έως ότου τα κρεμμύδια μαλακώσουν.
Ζεσταίνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Σ’ ένα βουτυρωμένο ταψί ρίχνετε το έτοιμο ζυμάρι και χτυπάτε με το πιρούνι.|

Ρίχνετε τα κρεμμύδια από πάνω, τις ντομάτες, τις ελιές, τις φέτες από σαλάμι και πασπαλίζετε με την τριμμένη φέτα και παρμεζάνα.
Ψήνετε στους 200 βαθμούς για περίπου 25 λεπτά.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 55 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
2

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 1.3
(3 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά