Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Πέννες με προσούτο, αρακά και μοτσαρέλα

Πέννες με προσούτο, αρακά και μοτσαρέλα



Υλικά

Για 2-4 άτομα

3 φλιτζάνια πέννες ζυμαρικά
2 φλιτζάνια φρέσκο ​​αρακά
3-4 μεγάλα φρέσκα μπαλάκια μοτσαρέλας
250 γραμμάρια προσούτο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
½ φλιτζάνι φρέσκα φύλλα μέντας


 

Εκτέλεση

Βράστε τα ζυμαρικά για 8 -10 λεπτά. Στραγγίζουμε τις πέννες, ρίχνουμε το ελαιόλαδο πάνω από τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε καλά.
Αν τα ζυμαρικά είναι το μαγείρεμα, βάζουμε νερό στη κατσαρόλα και βράζουμε τον αρακά για 5-7 λεπτά. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίξτε το προσούτο ψιλοκομμένο και τηγανίστε το μέχρι να γίνει τραγανό.

Πλύνετε και στεγνώστε φύλλα μέντας σε στεγνώστε τα με χαρτί κουζίνας.
Προσθέστε όλα τα συστατικά σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατέψτε καλά. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Δεν υπάρχουν ψήφοι ακόμα
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά