Πέννες με κοτόπουλο, ελιές και ντομάτα

by sidagi.gr
471 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

3 πλευρές από φιλέτο κοτόπουλου, κομμένο σε κύβους
2 σκελίδες σκόρδο σπασμένες
2 κουταλιές μουστάρδα με σπόρια
Χυμό από 1 πορτοκάλι
αλάτι
πιπέρι
400 γραμμάρια πέννες
1 κουταλιά της σούπας ελιές καθαρισμένες
1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
1/2 αβοκάντο κομμένο σε κύβους
2 κουταλιές ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Λαχταριστή και καλοκαιρινή μακαρονάδα με απλά υλικά για το μεσημεριανό σας

Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε νερό και βράζουμε τις πέννες για 8 λεπτά.  
Ταυτόχρονα ρίχνουμε λάδι σε ένα τηγάνι και ρίχνουμε  το κοτόπουλο και το σοτάρουμε για 10 λεπτά και αλατοπιπερώνουμε.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε. Αφού βγάλει το άρωμα του το σκόρδο ρίχνουμε  το χυμό με τη μουστάρδα και ανακινούμε το τηγάνι να πάνε παντού το μείγμα μας.

Κατόπιν στραγγίζουμε τα ζυμαρικά.
Ρίχνουμε τα ζυμαρικά με τις, ελιές, την ντομάτα, το αβοκάντο στο τηγάνι, το νερό ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα