Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Παπαρδέλες με μανιτάρια στο φούρνο

Παπαρδέλες με μανιτάρια στο φούρνο



Υλικά

Για 2-4 άτομα

500 γραμμάρια παπαρδέλες
200 γραμμάρια τυρί του τόστ κομμένο σε κομματάκια
250 γραμμάρια κεφαλογραβιέρα κομμένη σε κομματάκια
250 γραμμάρια μπέικον κομμένο σε κομμάτια
250 γραμμάρια μανιτάρια φρέσκα ψιλοκομμένα
250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 15% λιπαρά


 

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τις παπαρδέλες για περίπου 8 λεπτά σε αλατισμένο νερό περίπου 1 κουταλιά της σούπας αλάτι και στη συνεχεία τις στραγγίζουμε καλά.
Τις βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος, ραντίζουμε με ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε την κεφαλογραβιέρα, το έμενταλ, το μπέικον και τα πανιτάρια και ανακατεύουμε καλά με πιρούνι.

Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και ψήνουμε στους 200 βαθμούς στην αντίσταση για 30 λεπτά έως ότου λιώσουν τα τυριά και σχηματιστεί ελαφριά κρούστα.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Δεν υπάρχουν ψήφοι ακόμα
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά