Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Μπριζόλες λεμονάτες

Μπριζόλες λεμονάτες



Υλικά

Για 2-4 άτομα

4 Μπριζόλες χοιρινές μέτριου πάχους
1 χούφτα ρίγανη
Αλάτι
Λεμόνι


 

Εκτέλεση

Πλένουμε και στραγγίζουμε τις μπριζόλες.

Ραντίζουμε με λίγο λάδι το τηγάνι και αφήνουμε να ζεσταθεί.
Τις πασπαλίζουμε με ρίγανη και αλάτι και τις τοποθετούμε στο τηγάνι που έχει κάψει.
Τις γυρίζουμε χωρίς να περιμένουμε να κάνει κρούστα από την κάθε πλευρά.

Συνεχίζουμε το συχνό γύρισμα μέχρι να ροδοκοκκινίσουν και να ψηθούν.
Το συχνό γύρισμα κάνει τις μπριζόλες μαλακές, ζουμερές και νόστιμες.

Τις τοποθετούμε στην πιατέλα, στύβουμε ένα με δυο λεμόνια, πασπαλίζουμε με ρίγανη και αλατίζουμε.

 


 


Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 1.5
(2 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά